Ting Du Trenger Å Vite Når Det Gjelder Kosmetisk Kirurgi

Selv om mange tror at plastikkirurgi ikke er nødvendig, er dette ofte ikke tilfelle. Noen ganger er prosedyrer virkelig til fordel for personer som har vært i ulykker, er vansiret av en annen grunn. Du kan velge klokt hvis du følger ideene i denne artikkelen.

Det er viktig å finne ut mer om restitusjonen etter en operasjon; Noen pasienter må kanskje hvile en hel måned. Ved å sørge for å forstå hele omfanget av prosedyren og dens etterspill, er det mulig å unngå uventede ulemper og planlegge avbrudd.

Sørg for å undersøke alle kirurger du vurderer. Ta en titt på hvor de gikk på skolen og undersøk om de har mottatt noen priser eller blitt disiplinert på noen måte. Det er umulig å ta en utdannet beslutning om hvilken kirurg du skal bruke, med mindre du tar disse faktorene i betraktning.

Hvis du har hørt at noen andre får plastisk kirurgi, ikke la det påvirke din mening om deg selv. Selv om det er mange gode tider å bruke dette verktøyet, er det ikke en god nok grunn å holde tritt med Jones. Gi deg selv litt tid til å tenke, og revurder ideen senere.

Før du gjennomgår en kosmetisk operasjon, vil du diskutere risiko og potensielle komplikasjoner med kirurgen din. Kosmetiske operasjoner er ofte valgfrie prosedyrer, men det betyr absolutt ikke at de er uten risiko. Det er veldig viktig å avveie de potensielle fordelene ved operasjonen mot de mulige komplikasjonene.

Husk at en mikrodermabrasjonsprosedyre må utføres flere ganger før du begynner å se noen resultater. Mange gjør feilen med å bare spare nok penger til en prosedyre, da blir de lei seg når de ikke ser noen resultater. Du må i det minste planlegge for minst fem eller seks økter.

Prøv å forstå alt som er involvert i operasjonen din, inkludert påfølgende pleie og restitusjonstid. Det er sannsynlig at du må ta mye fri fra jobben for å komme deg før du kan komme tilbake til din vanlige rutine, avhengig av hvilken type operasjon du har. Sørg for at du vet hvor mye nedetid du trenger, slik at du ikke beveger deg for fort etterpå.

Sørg for at du er riktig forberedt på å spise etter din kosmetiske prosedyre. Først og fremst vil du ikke spise noe for tungt, så kjøp lett mat som supper, eplemos og Jello. For det andre vil du sannsynligvis ikke ha energi til å lage noe. Kjøp derfor mat som enkelt kan lages i mikrobølgeovnen eller brødristeren.

Se etter amerikanske kirurger som er sertifisert av andre organisasjoner enn Board of Plastic Surgery. Det er mange offisielt klingende organisasjoner som utsteder svært offisielt utseende sertifikater, eller leger som henger på kontorene sine. Sertifiseringene er i hovedsak meningsløse. Board of Plastic Surgery er den eneste sertifiseringen som virkelig betyr noe.

Det er sant at de fleste kosmetiske kirurger kanskje ikke er interessert i helsen din, men andre kan komme med forslag som kan gjøre deg blakk. Du må undersøke og forstå de fysiske risikoene, så vel som de økonomiske risikoene, før du utfører noe arbeid. Gjør kloke valg ved å bruke tipsene i denne artikkelen.

Vurderer Du Kosmetisk Kirurgi?